Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

⇒ Olemme muuttaneet tänne!


Mainoskirja

Tänne kaikki mainokset, niihin en vastaa, mutta yritän aina niitä lukeakin.

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: ⚜️SaintKyrie
Kotisivut: http://cultnorra.boards.net/

12.02.2019 13:02
Cult Norra on viikinkiteemainen susilla chatissa ja foorumilla pelattava fantasiaroolipeli magioineen ja jumalineen!

Pelin yksi erikoisimmista kokeiluluontoisista aspekteista on, ettei siellä ole laisinkaan pelaajatunnuksia, vaan käyttäjätunnusta foorumille rekisteröidessäsi, rekisteröit itsellesi foorumiin hahmon nimen. Valitsethan sen siis tarkkaan!

Kaikki roolipelaajat pelitaustoistaan riippumatta ovat tervetulleita mukaan ja voivat luoda peliin hahmon! Omaa "netti-identiteettiään" ei ole missään vaiheessa pakko paljastaa.

http://cultnorra.boards.net/

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com/

12.02.2019 12:53
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: ihkuvauva
Kotisivut: http://sobaka.suntuubi.com/

30.01.2019 15:57
Olet tervetullut uuteen vieraskirjapohjaiseen koiraroolipeliin! Peli sijoittuu itäiseen naapuriimme, Venäjälle, josta sivuston nimikin tulee. Sobaka (соба́ка) tarkoittaa koiraa, aika kekseliästä, vai mitä? Juoni on aikas yksinkertainen, kolme koiralaumaa elää Petroskoi-kaupungin lähettyvillä ja yrittää selviytyä. Ruoan puute sekä ihmisten tuoma vaarallinen tauti uhkaa kolmea laumaa. Lisäksi laumojen välit eivät ole kovin lämpimät, joten yhteistyökään ei tunnu olevan vaihtoehto.
Jos kiinnostus heräsi edes hitusen verran, olet vapaa tutkimaan sivuja enemmänkin, tai jos perus koirarope ei nappaa, voit käydä vain pienellä piipahduksella ja palata sitten muihin sivustoihin.
Vielä pieni muistutus, että peli saattaa sisältää väkivaltaa, kiroilua yms joten jos olet herkkä tuollaisille aiheille, suosittelen että et välttämättä liity tänne. En kuitenkaan viitsi laittaa mitään ikärajaa tänne. kun omasta mielestä sellaiset on vähän turhia.

Nimi: Ariadne
Kotisivut: http://demigodcamp.suntuubi.com/

13.01.2019 16:00
Oletko aina tuntenut olosi erilaiseksi? Et pysty keskittymään, melkein inhoat koulua ja ympärillä sattuu ja tapahtuu?
Tämä voi johtua siitä, että olet puoliverinen! Kyllä, puoliksi ihminen, puoliksi Antiikin Kreikan mytologinen jumala. Suonissasi virtaa siis puoliksi jumalan veri. Ainoa turvallinen paikka sinulle on Puoliveristen leiri, jonne kutsun sinut lähtemään mukaan!

Tarinapohjainen sivusto perustuu Rick Riodanin Percy Jackson -kirjasarjaa.

Toivottavasti kuulen sinusta!

Terveisin, Ariadne
Apollonin tytär

Nimi: Melissa
Kotisivut: http://junkiebcs.suntuubi.com/

10.10.2018 18:20
Lokakuinen tervehdys!
Olisiko juuri sinulla koiran mentävä aukko kennelissäsi tai hoitolassa? Tai puuttuuko sieltä tallilta mukavan leppoisa tallikoira?

Nimittäin entisen virtuaalikennel le Seòladairin tilalle (Sandran lopetettua) on perustettu koirakoti! Paikka kulkee samalla nimellä kuin kennelkin, tämä oli siis täysin ookoo entiselle ylläpitäjälle.
Tänä päivänä meiltä on mahdollista adoptoida koira itselleen, mitään suurempia vaatimuksia meillä ei ole että millaiselle sivustolle koira pääsisi. Vaan se, että nämä hännän heiluttajat saisivat rakastavat kodit itselleen!

Meille on mahdollista tuoda myös itse koira adoptioon, jos jostakin syystä sitä ei ole mahdollista pitää. Etsimme sitten le Seòladairissa sille uutta kotia. :)

Joka tapauksessa, tule ihmeessä kurkkaamaan miltä meillä nykyään näyttää! Vaikka kävisit vain kääntymässä, adoptio-pakkoahan ei tietenkään ole. ;D

- Melissa

Nimi: Sofie Ròsach
Kotisivut: http://wilddreams.suntuubi.com/

19.08.2018 13:32
Hei!
Vuonna 2015 perustettu virtuaalikennel Wild Dreams sai nyt uuden nimen ja kantaa nyt ylpeänä nimeä Talverton! Pitkän tauon jälkeen Talverton alkaa heräilemään horroksesta ja toivottavasti jatkaa eloaan pitkään. Talverton kasvattaa shetlanninlammaskoiria sekä labradorinnoutajia käyttöön sekä näyttöön, tervetuloa tutustumaan meidän kasvatukseen sekä koiriin!

♥ Sofie Ròsach

Nimi: Titta Vuolab
Kotisivut: http://blianta.suntuubi.com/

18.08.2018 08:40
Blianta on juuri valmiiksi valmistunut virtuaaliklinikka virtuaalisille koirille! Tervetuloa liittymään asiakkaaksi.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

28.05.2018 07:33
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Jo vuodesta 2011 aktiivisena toiminut sivulistaus Ensemble listaa monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

15.05.2018 20:31
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

01.12.2017 13:16
Oletko kiinnostunut koirista, muttet voi ottaa omaa IRL-koiraa? Haluaisitko viettää vapaa-aikaasi virtuaalikoirien parissa? Haluaisitko tutustua vauhdikkaaseen kennelarkeen ja koirien elämään kennelin ympäristössä? Mikäli vastauksesi edes yhteen edellämainituista kysymyksistä on kyllä, olet lämpimästi tervetullut syksyllä 2014 perustettuun Sateenkaaritaivaaseen, shetlanninlammaskoiria ja bordercollieita kasvattavaan virtuaalikenneliin! Muunkin rotuisia koiria meiltä kyllä löytyy ja jokaiselle koiralle karvoihin katsomatta otetaan ilomielin aktiivinen, koirista pitävä hoitaja, joka on valmis viettämään vapaa-aikaansa koiran kanssa. Tulethan tutustumaan useista karvaisista tassuista ja kosteista kuonoista koostuvaan laumaamme ja hakeutumaan hoitajaksi, mikäli joku kuolanaamoista sulatti sydämesi? Tai jätäthän edes tassunjälkesi vieraskirjaan tervehdykseksi kennelin omistajalle?

- Ushma ja vauhtitassut

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

02.11.2017 14:44
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella....

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

14.10.2017 14:53
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Uusi, interaktiivinen tarina - osallistu ja vaikuta päähenkilön valintoihin!

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm

07.06.2017 21:18
Narvikiin tulossa 2 saksanpaimenkoira-pentuetta!

Meille olisi luvassa kahdesta yhdistelmästä saksalaisia, työlinjaa edustavia etälamauttimia.
Tärkeimpänä seikkana olisi löytää mahdollisimman pitkäaikaiset ja aktiiviset kodit. Kisailtiin koirien kanssa sitten virallisissa-, tai epävirallisissa kilpailuissa. :)

Jokaiselle pennulle lähtee mukaan jalostusoikeus, otan molempiin pentueisiin korkeintaan 4varaajaa.

M-PENTUE
i. Show 'Em the Ropes of Vicinity
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rolli.htm

e. HELL Monroe's est Grammatik
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/gramma.htm
--

N-PENTUE
i. HELL Monroe's Left Unfinished
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rontti.htm

e. HELL Monroe's Jellyhead
Sivu: http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/koirat/pippa.php

Jos juuri sulta löytyy tilaa yhdelle natsipahaselle, niin ota yhteyttä sähköpostitse! (Narvikista ei vieraskirjaa löydy, s-posti löytyy "Nimi"-kohdasta) TAI karvaturrit-foorumilla, jos tunnus sinne löytyy. :)

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com

31.05.2017 17:36
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

12.10.2016 09:52
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Sivulistaus Ensemblen tavoitteena on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan. Listaa selaavat ihmiset löytävät heitä erityisesti kiinnostavat sivustot nopeasti ja tämä myös helpottaa huomattavasti ihmisten tarvetta löytää uusia, mielenkiintoisia sivuja. Lista on myös erinomaista mainostusta niille, jotka siihen kuuluvat.

Nimi: Fauni
Kotisivut: http://rallakan.suntuubi.com

10.10.2016 23:32
Heippa ja tervetuloa Rälläkän virtuaalikenneliin!
Rälläkän on piirretty virtuaalikennel, jossa pääpainona on hoitajatoiminta. Nyt kun olemme vasta purkaneet muuttolaatikkomme ja asettuneet taloksi internetin maailmaan, olet erittäin tervetullut joko ihan vain katselemaan, tai jopa hoitamaan meidän koiriamme.

Ota sadetakki mukaan, sillä kuolaroiskeilta ei voi välttyä!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

24.09.2016 12:35
Tervetuloa jo kaksi vuotta toimineeseen virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen! Koiria on näiden kahden vuoden aikana ehtinyt kertyä jo toista kymmentä, mutta hoitajia ei ole nimeksikään. Kenneliin tarvittaisiin siis aktiivisia, innokkaita ja ennen kaikkea rakastavia hoitajia nelijalkaisillemme. Jos siis kiinnostuit, niin tulethan tutustumaan koiriin, jättämään tassunjälkesi vieraskirjaan ja mahdollisesti varaamaan yhden suloisista palleroista hoidokiksesi? :)

Nimi: Smiler
Kotisivut: http://koirienpolku.suntuubi.com/

20.05.2016 12:10
Olet kulkenut yksin nälkäisenä jo pitkään. Pitkatassusi ovat hylänneet sinut jo kauan sitten. Et osaa käyttäytyä villissä luonnossa, ja mietit kuoleman olevan jo lähellä. Yhtäkkiä kuulet haukuntaa ja tassujen rapinaa.

Toisia koiria!

Viimeisillä voimillasi lähdet juoksuun ääniä kohti. Koska tuuli puhaltaa suunnastasi, et haista ovatko he varmasti koiria. Jatkat juoksua, ja näet pusikon. Kuulet äänet vahvana sen takana. Ne ovat varmasti tuolla. Tunkeudut pusikkoon välittämättä oksistä ja piikeistä jotka raastavat nahkaasi. Kun näet koirat, tajuat etteivät he ole vain koiria. He ovat koiria, jotka matkaavat yhdessä, pois kaupungista kohti tulevaisuutta. Kohti paratiisia!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

24.02.2016 19:19
Tervetuloa virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen!
Sateenkaaritaivas on syksyllä 2014 perustettu virtuaalikennel, joka ottaa ilomielin uusia, innokkaita ja avarakatseisia hoitajia vastaan. Suurin osa koirista on vailla hoitajaa, joten mikäs sen parempi tapa ilahduttaa karvaturreja kuin varata joku niistä itselleen! Jos et kuitenkaan hoitajaksi asti tahdo edetä, niin voit ainakin tulla rapsuttamaan koiria, jättämään risut ja ruusut vieraskirjaan sekä tietysti ihan yleisellä tasolla tutustumaan kenneliimme. Sydämellisesti tervetuloa, koirat odottavat jo uusia vierailijoita!

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com/

22.01.2016 23:30
VAINIO IS BACK!

Vainio palailee kaikessa hiljaisuudessa pitkältä tauoltaan! Sivuilla sekä foorumilla tapahtuu vielä pientä päivitystä, mutta muuten kaikki alkaa olemaan taas kuosissaan. Myös kennelin koirille aletaan etsiä hissukseen innokkaita hoitajia, mutta siitä sitten lisäinfoa fooruminpuolella, kun asia alkaa olemaan ajankohtainen. Kiinnostaako? No kurkkaa ihmeessä sivujenpuolelle! ;)

©2020 Susiluodon - virtuaalikennel - suntuubi.com